Wat bieden wij?

Wanneer zoek je hulp?

Onze ervaring is, dat dit niet makkelijk is. Het is niet eenvoudig om te vertellen dat het even niet lukt of dat je vast zit in een negatief patroon met je partner of met je kind. Wij zijn ons er bewust van dat het een grote stap kan zijn om toch hulp te zoeken en vinden dit dan ook zeer moedig!

Wat bieden wij?

  • Gezinstherapie
  • Integratieve kindertherapie
  • Relatietherapie
  • Ouderbegeleiding

We werken vol warme aandacht en nieuwsgierigheid.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na de aanmelding (telefonisch of via de website) zullen wij samen met jullie inschatten bij wie jullie vraag het beste beantwoord zal worden.

Jennie: “Ik nodig eerst jullie (ouders) uit voor een kennismakingsgesprek. Samen verkennen we wat er aan de hand is, welke hulpvragen er zijn en beslissen we met elkaar of het kind bij mij in therapie komt. We plannen 3 sessies in waarbij ik alleen het kind zie. Dan volgt er een oudergesprek en stemmen we af hoe vaak het kind nog gaat komen. Soms is er behoefte aan alleen oudergesprekken. Ik zie dan het kind niet. Oudergesprekken kunnen heel verhelderend werken waardoor kindertherapie niet nodig is. Integratieve kindertherapie is een kortdurende vorm van hulpverlening. In principe volstaan 10 tot 15 contacten. Vanzelfsprekend gaat dit in overleg met jullie.”

Roos: “Na aanmelding nodig ik jullie (partners, ouders of hele gezin) uit voor een kennismakingsgesprek, we praten over de hulpvragen die jullie hebben en de mogelijkheden van de therapie.

Gezinstherapie is meestal kortdurend, afhankelijk van hoe jullie de problemen ervaren kunnen we elkaar wekelijks, tweewekelijks of maandelijks zien maar de duur en intensiteit gaat altijd in overleg met jullie.”